Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

8 μύθοι για την υπογονιμότητα ότι οι γυναίκες πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί


Η υπογονιμότητα είναι μια έννοια ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι συζήτηση και για αυτόν ακριβώς το λόγο, πολλοί μύθοι για την υπογονιμότητα έχουν επίσης στην επιφάνεια μαζί με ευθείες πραγματικά περιστατικά, γεγονός που καθιστά δύσκολο να δει κάποιος τα σωστά από την παρτίδα.
8 Myths About Infertility That Women Should Be Wary of
Μερικές από τις πιο δημοφιλείς μύθους για την υπογονιμότητα έχουν δίνονται παρακάτω:

Μύθος 1: Οι γυναίκες είναι οι μόνες που αντιμετωπίζουν την υπογονιμότητα

Σε μια κατά προσέγγιση, οι γυναίκες είναι υπεύθυνες για τη στειρότητα 40% του χρόνου. Τα αρσενικά είναι υπεύθυνα για τη στειρότητα το 40% του χρόνου πάρα πολύ, και η στειρότητα μπορεί να προκύψουν λόγω μικτή προκαλεί το 20% του χρόνου. Είναι μύθος ότι μόνο οι γυναίκες majorly που πλήττονται από το πρόβλημα αυτό, όπως στειρότητα είναι κοινός και στα δύο φύλα.
Αν είστε δυσκολίες να συλλάβουν, τότε το σφάλμα μπορεί να φέρει είτε εσείς ή ο σύζυγός σας, έτσι είναι καλύτερα για σας, όπως ένα ζευγάρι για να επισκεφθείτε το γιατρό σας και να πάρετε κάποια ιατρική συμβουλή. Υπογονιμότητας στις γυναίκες προκαλείται από διαταραχές της ωοθυλακιορρηξίας, ανωμαλιών της μήτρας περιοχή, αλλά και λόγω προβλημάτων με τη σάλπιγγα.

Μύθος 2: Να πάρει έγκυος είναι εύκολο, και η υπογονιμότητα είναι σπάνια

Η υπογονιμότητα δεν είναι τόσο σπάνια όσο αυτούς τους μύθους κάνει την κατάσταση να είναι έξω. Είναι πραγματικά πάρα πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας, χάρη στην αύξηση του αριθμού των ατόμων που πίνουν, καπνίζουν και ακολουθούν ανθυγιεινή διατροφή. Περισσότερο από το 10-15% των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα κατά τα πρώτα χρόνια του έγγαμου βίου τους.
Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που εμπλέκονται, όπως και τα σπερματοζωάρια που είναι παραμορφωμένοι (ολιγοσπερμία) και μηδενική σπερματοζωάρια σχηματίστηκε (αζωοσπερμία) που μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού. Να πάρει έγκυος είναι το πιο δύσκολο μέρος, γιατί δεν είναι πλέον σπάνια υπογονιμότητα.

Μύθος 3: Relaxing ψυχολογικά μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της υπογονιμότητας

Αυτή είναι μια λανθασμένη υπόθεση να κάνει, γιατί υπογονιμότητα προκαλεί άγχος και δεν το αντίστροφο. Στειρότητα προκαλείται λόγω της φυσικής ζητήματα με το αναπαραγωγικό σύστημα, και που αγωνίζεται με υπογονιμότητας μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα όπως το στρες και το άγχος.

Μύθος 4: Έγκριση είναι η μόνη διέξοδος, όταν πρόκειται για την υπογονιμότητα

Ιατρικές θεραπείες υπογονιμότητας μπορεί να είναι ακριβό και δεν είναι πάντα προσιτές, αλλά αυτές οι μέθοδοι θεραπείας είναι αποτελεσματική και θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι τα δοκιμάσετε πριν από την επιλογή για έγκριση. Αν και έκδοση είναι μια αξιοθαύμαστη επιλογή, χρησιμοποιώντας υιοθέτηση ως η μόνη λύση είναι λάθος αυτό που έκανε.
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας τακτικά, όπως ο ίδιος θα είναι σε θέση να σας ενημερώσουμε όταν τελειώσουν οι επιλογές. Μόλις φτάσετε σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε να εξετάσει την έγκριση.

Μύθος 5: Η υπογονιμότητα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το γάμο σας

Η υπογονιμότητα είναι ένα συναισθηματικό ζήτημα, και αυτό μπορεί να πάρει μια ψυχική διοδίων για κάθε ζευγάρι. Αν και αυτό θα μπορούσε να συμβεί, είναι εξαιρετικά απίθανο ότι ένα τέτοιο πρόβλημα, θα τελειώσει το γάμο σας, εάν η δική σας είναι μια εξαιρετικά ανώριμη σχέση με μηδενικό συμβιβασμούς.
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι επεξεργασίας που μπορείτε να επιλέξετε, ακόμα και αν αυτές δεν λειτουργούν, μπορείτε να δοκιμάσετε να υιοθετήσει ένα παιδί, το οποίο είναι ακόμα μια άλλη επιλογή.

Μύθος 6: Υπογονιμότητα γίνεται ένα πρόβλημα μόνο όταν οι γυναίκες εισέρχονται στα 30 τους

Οι μελέτες που πραγματοποιούνται από την Αναπαραγωγική Science Center (RSC) έχουν δείξει ότι η υπογονιμότητα είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.Αυτό οφείλεται στη γήρανση των ωοθηκών, όπως οι γυναίκες είναι λιγότερο γόνιμες καθώς γερνούν. Ανωμαλίες σε χρωμοσώματα, επίσης, να αναδύεται στις γυναίκες, καθώς γερνούν, και αυτό προκαλεί υπογονιμότητα. Μόνο το 7% των γυναικών ηλικίας μεταξύ 20 και 30 στειρότητα εμπειρία, ενώ το 11% των γυναικών μεταξύ των ηλικιών 30 έως 35 υπογονιμότητα εμπειρία.
Το ποσοστό ανέρχεται στο 33% για τις γυναίκες που βρίσκονται μεταξύ 35 έως 40 ετών και 87% για τις γυναίκες που είναι 45 ετών.

Μύθος 7: Τα άτομα με ιστορικό του υγιούς σύλληψης δεν θα πρέπει να ασχοληθεί με υπογονιμότητα

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν μια πάθηση που του ονομάζεται ως δευτερογενείς στειρότητα, και υπό αυτές τις συνθήκες, οι γυναίκες (προηγουμένως γόνιμες γυναίκες) αντιμετωπίζουν προβλήματα με ένα δεύτερο παιδί. Νόσος στη σάλπιγγα, ακανόνιστη ωορρηξία και η ενδομητρίωση μπορεί να προκαλέσει δευτερογενή υπογονιμότητα. Τυχόν αλλαγές στα επίπεδα ορμονών μιας γυναίκας μπορεί να προκαλέσει τέτοια προβλήματα, καθώς και ουλές στο εσωτερικό των περιφερειών (λόγω τοκετού) μπορεί επίσης να παίξει βασικό ρόλο.
Μερικές φορές, τα χαμηλά επίπεδα των ορμονών στο αρσενικό μπορεί να προκαλέσει στειρότητα επίσης. Τα χαμηλά επίπεδα των ορμονών μειώσουν την παραγωγή σπέρματος και να μειώσει τη γονιμότητα, οπότε βεβαιωθείτε ότι και οι δύο έχετε σεξουαλική υγεία σας που ελέγχεται πριν από άλματα σε συμπεράσματα.

Μύθος 8: Η ασπιρίνη, όταν λαμβάνεται σε διπλή δύναμη καθημερινά μπορεί να βοηθήσει στη γονιμότητα

Δεν υπάρχουν πειστικά αποτελέσματα για το αίτημα αυτό, καθώς και τα αποτελέσματα της ασπιρίνης στη γονιμότητα δεν είναι γνωστές. Μερικές φορές η ασπιρίνη μπορεί να επηρεάσει την ωοθυλακιορρηξία με δυσμενή τρόπο και να επιφέρουν πρόωρη απελευθέρωση του ωαρίου. Είναι πάντα συνετό να επιλέξει τη σωστή δόση ασπιρίνης μετά από διαβούλευση με ένα γιατρό, διότι διαφορετικά μερικά περιττά προβλήματα μπορεί να αυξηθεί.
Αυτοί οι μύθοι πρέπει να αναγνωρίζονται κατάλληλα και οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν και να επιλέξουν πειστικά δεδομένα ως τέτοιου είδους μύθους δεν εξυπηρετούν κανέναν λόγο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό είναι μια μηχανή που μεταφράστηκε σελίδα παρέχονται "ως έχουν", χωρίς εγγύηση. Η αυτόματη μετάφραση μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Παρακαλούμε αναφερθείτε στο αρχικό αγγλικό άρθρο όποτε είναι δυνατόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου