Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ελληνες εναντίον Ελλήνων!..



ΚΟΛΑΣΗ πάλι χθες η Αθήνα… Αφού οι γνωστοί – άγνωστοι κουκουλοφόροι, αλλά και παρασυρμένοι «αγανακτισμένοι», ρήμαξαν, έκαψαν αυτοκίνητα, έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων, κατέστρεψαν…
…Και η Αστυνομία, για να αντιμετωπίσει αυτούς τους έξαλλους καταστροφείς, «έπνιξε» το Κέντρο με καπνογόνα και χημικά!..
ΑΝΑΛΟΓΗ κατάσταση επικρατούσε και στα τουριστικά λιμάνια της χώρας!..
***
ΕΧΟΥΜΕ όλοι παραφρονήσει σ’ αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο; Από τους πολιτικούς δυνάστες ώς τους αλλόφρονες πολίτες, που προκαλούν όλη αυτή την καταστροφική διάθεση!..
…Εναντίον τίνων όμως; Εναντίον των καλοβολεμένων πολιτικών μήπως; Ούτε που τους αγγίζουν αυτούς!..
***
ΤΙΣ περιουσίες των συμπολιτών τους καταστρέφουν!.. Του μεροκαματιάρη, που του καίνε το αυτοκινητάκι του!.. Του μικρέμπορου, που του ισοπεδώνουν το μαγαζάκι του!.. Αλλά και χιλιάδων άλλων επαγγελματιών της Αγοράς, την οποία εδώ και μήνες «νεκρώνουν» εντελώς!.. Και μεγαλώνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες την ανεργία!..
***
ΔΙΚΑΙΑ, βέβαια, είναι εξοργισμένοι οι Ελληνες. Για τους άθλιους και ανίκανους πολιτικούς, που έφεραν τη σημερινή κατάσταση… Με απίστευτα χρέη και διογκώνοντας το πολυδάπανο και παρασιτικό κράτος, ενώ συγχρόνως το λήστεψαν με τις ρεμούλες τους!..
…Και η ευθύνη των πολιτών στο μεγάλο έγκλημα είναι ότι αυτοί τους ψήφιζαν!..
***
ΣΗΜΕΡΑ, όμως, αυτοί που επιτείνουν τη δυστυχία είμαστε εμείς με τις ασυλλόγιστες εκδηλώσεις αντίδρασης… Που όλες καταλήγουν εις βάρος μας!..
***
ΕΝΑ από τα μεγαλύτερα θύματα αυτών των παρανοϊκών εκδηλώσεων είναι ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ!
Βλέπαμε χθες ξένους τουρίστες στο Κέντρο της Αθήνας να τους πνίγουν τα χημικά και εκείνοι να αναθεματίζουν την ώρα και τη στιγμή που ήλθαν στην Ελλάδα… Καθώς και δεκάδες που ήταν εγκλωβισμένοι στα μεγάλα ξενοδοχεία!..
Αλλά μεγαλύτερη αποστροφή για την «όμορφη» Ελλάδα ένιωθαν οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων που οι… «πατριώτες» του ΠΑΜΕ δεν άφηναν να προσεγγίσουν στα λιμάνια!..
Αναλογίζεσθε την καταστροφή των αμέτρητων τουριστικών επιχειρήσεων;


πηγή : adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου