Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Κάτω οι προδότες και οι φαύλοι Οι κάλπες που έρχονται πρέπει να δώσουν λύση και όχι να κουκουλώσουν το πρόβλημα

Αυτό που γνώριζαν η αμερικανική πρεσβεία, οι «αγορές», και τα «κομματικά επιτελεία», το έμαθαν και όλοι οι άλλοι την περασμένη Κυριακή, από τη πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για «ΤΟ ΠΑΡΟΝ». Ξύπνησαν τα «χάπατα».Οι μισοί από τους απελπισμένους πράσινους ψηφοφόρους λένε πια «αι σιχτίρ», στην συμμορία του Giorgo από τη Μινεσότα.


Η κυβέρνηση των προδοτών έχει εναντίον της το 79%. Έφαγαν τα ψωμιά τους. Τώρα μάλιστα που η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ζωή Γεωργαντά, απεκάλυψε ότι το 2009 με κόλπο ταξινομήθηκαν στη «γενική κυβέρνηση» μία σειρά από ΔΕΚΟ, για να φουσκώσει το έλλειμμα από το 12% στο 15,4%, για να αρχίσει το παιχνίδι των spreads και των CDS, και ο τελευταίος πράσινος ηλίθιος, του 19,8% που εκφράζει ακόμα «ικανοποίηση», για το έργο του Giorgo από τη Μινεσότα, θα πρέπει να κατάλαβε ότι το Giorgo, δούλευε για το θείο Σόρος, με τον οποίο είχε συμβόλαιο.


Μπροστά στον γκρεμό οι ΝαζΩΡΑΙΟΙ του ΚΙΣ, και οι ΩΡΑΙΟΙ εργολάβοι, που μας κυβερνούν μαζί με την ΠΡΕΣΒΕΙΑ, αποφάσισαν εκλογές.Για να έρθει με τη λαϊκή ψήφο, η επόμενη βάρδια των, «υπαλλήλων της πρεσβείας», και των «αυτοχθόνων Ιουδαίων». Μετά τον πράκτορα Giorgo από τη Μινεσότα, τον Σαραγκούση, τον Ελία Μωησή, τον investment Χάρυ, ο Αντωνάκης ο Αλχιμιστής και ο χοντρό-Τούρκογλου.


Το διεφθαρμένο καθεστώς τον πρακτόρων αφού έκαναν την κρίση ευκαιρία και αφού οι ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην εξουσία ψήφιζαν μαζί τα μνημόνια, και οι ΠΑΣΟΚΟΤΣΙΠΡΑιοι, τους ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥΣ, στήνουν κάλπες στο τέλος Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη αναζητώντας διέξοδο σωτηρίας, «γιατί η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει μέτρα χωρίς να έχει γι΄ αυτά την ψήφο του ελληνικού λαού».
Ορισμένα κεντρικά στελέχη της κυβέρνησης πιστεύουν ότι οι υπαινιγμοί για πρόωρες εκλογές είναι μπλόφα προς την Κομισιόν ώστε να μειωθούν οι «πιέσεις» διότι «η Τρόικα» και οι αγορές , δεν θέλουν εκλογές και «νέες πολιτικές εκκρεμότητες στην Ελλάδα».
Οι κάλπες πρέπει να δώσουν λύση στην «ελληνική τραγωδία» και όχι να κουκουλώσουν το πρόβλημα. Οι εκλογές πρέπει να ανανεώσουν το πολιτικό δυναμικό και να φέρουν στα πράγματα τίμιους Έλληνες. Η Ελλάδα στους Έλληνες.
Φτάνει πια με τους «αυτόχθονες».


Σπύρος Χατζάρας

http://www.deltio11.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου