Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Τι χοντρό παιχνίδι παίζει ο αλλοπρόσαλλος Γ.Α.Π.







ΩΣ στενός του συνεργάτης, έζησα από κοντά το πάθος και την αγωνία του Μεγάλου Κωνσταντίνου Καραμανλή να βάλει την Ελλάδα στην ΕΟΚ.

Δεν το έδειχνε, αλλά είχε μια έντονη αποστροφή στον αμερικανικό παράγοντα, που υπόγεια υπονόμευε τις προσπάθειες του Ελληνα ηγέτη.

Σε κατ’ ιδίαν κουβέντες, πολλές φορές μου επεσήμαινε:

– «Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ισχυρότεροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα πλούσια ευρωπαϊκά κράτη, αν ενωθούν, θα δημιουργήσουν μια πανίσχυρη Ευρώπη!..»

***
Η μεγαλύτερη πολιτική πράξη της τελευταίας πεντηκονταετίας είναι η ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. (Σκεφθείτε μόνο τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων στην Ελλάδα!..).

Ε, λοιπόν, ζούμε μια ακριβώς αντίθετη κατάσταση με τον ανεκδιήγητο σημερινό πρωθυπουργό…

…Ο οποίος κάνει τα πιο αλλοπρόσαλλα όχι μόνο για να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρώπη και να επαναφέρει τη δραχμή και την καταστροφή, αλλά για να πετύχει με τη γενικότερη προσπάθειά του την αποδυνάμωση του ευρώ και τη διάλυση της Ευρωζώνης!..
***
ΒΕΒΑΙΑ ο καθένας μπορεί πλέον να δει πίσω απ’ όσα απίστευτα συμβαίνουν σήμερα τον αμερικανικό παράγοντα: Μόνιμος στόχος των Αμερικανών είναι να μείνουν οι ΗΠΑ η μόνη Μεγάλη Δύναμη στην Υφήλιο!..

…Και γι’ αυτόν τον σκοπό έχουν τον άνθρωπό τους: Το Αμερικανάκι που ακούει στο όνομα Γιωργάκης Παπανδρέου…
…Ο οποίος δεν μπορεί πια να αποκρύψει τον προκλητικό ρόλο του!..
***
ΤΟ περίεργο είναι πώς και γιατί άργησαν τόσο πολύ να το αντιληφθούν οι βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ… Που δέχονται αδιαμαρτύρητα και την αποσοσιαλιστικοποίηση του ΠΑΣΟΚ και τα αμερικανικά παιχνίδια του Αρχηγού τους και την… μπαχαλοποίηση της πολιτικής!..

ΥΓ.: Μέσα σ’ όλα που αποκαλύφθηκαν από τα WikiLeaks είναι και η διαβεβαίωση του Γιωργάκη στον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα. Του είπε: «Βιάζομαι να δουλέψω για εσάς, για τη μεγάλη Δύναμη»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου