Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Θα καταψηφίσει τη νέα δανειακη σύμβαση, δηλώνει ο Π.Καμμένος


Την πρόθεση του να καταψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, εξέφρασε, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτικό σταθμό , o βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος. Την Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Βρυξελλών.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι στο κόμμα του δηλώνει ανοιχτά πως πρόκειται περί λάθους κι ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει όλους στη Νέα Δημοκρατία, ότι δεν πρέπει να συναφθεί η νέα δανειακή σύμβαση καθώς, πέραν όλων των άλλων, νομιμοποιεί το αρχικό Μνημόνιο με την τρόικα.

Δήλωσε αισιόδοξος, ότι στο τέλος θα πείσει τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης και η αντίθεση στη νέα δανειακή σύμβαση θα υιοθετηθεί ως επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, διευκρίνισε ο βουλευτής της ΝΔ, ακόμη κι αν έχει τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, θα την καταψηφίσει στην Βουλή, δηλώνοντας έτοιμος να υποστεί όποιες συνέπειες και κυρώσεις αυτής της απόφασής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου