Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Συνεργασία:Η Αγία Ζώνη στην Μόσχα…


Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.
Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου, στον Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος, στην Μόσχα. Ως γνωστόν, το ιερό αυτό κειμήλιο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου, στο Άγιον Όρος, και μεταφέρθηκε στην ομόδοξο Ρωσσία (κατ’ αρχάς στην Αγία Πετρούπολη και εν συνεχεία στην Μόσχα), από τον Ηγούμενο της Μονής, Εφραίμ.
Το Ιερό Κειμήλιο, προσκύνησαν εκατομμύρια Ρώσσοι, κάθε ηλικίας, αναγκαζόμενοι να παραμείνουν υπομονετικά στις τεράστιες ουρές που είχαν σχηματισθεί στους δρόμους πέριξ του Ναού, ακόμα και 18(!!!) ολόκληρες ώρες. Είναι κι αυτή μια ακόμα απόδειξη του θαύματος της περίλαμπρης νίκης του Φωτός επί του σιωνιστικού σκότους, που είχε σκεπάσει την τεράστια αυτή Ορθόδοξη χώρα, επί 73 ολόκληρα χρόνια.
Πολλοί εκ των ευλαβών προσκυνητών, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε μια χώρα επίσημα αθεϊστική και γαλουχήθηκαν με την άρνηση της υπάρξεως του Θεού. Όμως, παρόλη την πλύση εγκεφάλου που υπέστησαν, και επιπλέον τους απηνείς διωγμούς των Χριστιανών που ελάμβαναν χώρα, παρέμειναν πιστοί, ενώ το θηρίο του σιωνιστικού μπολσεβικισμού κατέρρευσε με γδούπο και βυθίστηκε στα τάρταρα της ιστορίας.
Όμως, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Όπως προανέφερα, η έκθεση της Αγίας Ζώνης έγινε στον Ναό του Χριστού Σωτήρος. Ο περίλαμπρος Ιερός αυτός Ναός έχει μεγάλη ιστορία. Κατασκευάστηκε με εντολή του Τσάρου Αλεξάνδρου Α΄, προς ανάμνηση της νίκης της Ρωσσίας επί του Ναπολέοντος, το 1812. Τα υπόλοιπα τα αφήνω εις τον εκλεκτόν συνεργάτη σας, Γεώργιο Δημητρακόπουλο, ο οποίος στο εξαίρετο βιβλίο του «Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ», αναφέρει σχετικώς τα εξής:
«Το δεύτερο, έχει να κάνει με την οργή του Θεού, που εκδηλώθηκε μ’ ένα θαύμα: Το 1932, επί Στάλιν, έγινε η ανατίναξη του Καθεδρικού Ναού του Χριστού Σωτήρος… Στο σημείο αυτό, αποφασίστηκε να γίνει η κατασκευή ενός επιβλητικού κτίσματος, του «Παλατιού των Σοβιέτ». Έπιασαν, λοιπόν, δουλειά οι μηχανικοί και οι εργάτες, αλλά τις πρώτες κιόλας ημέρες το κατασκεύασμα κατέρρευσε. Οι υπεύθυνοι του έργου, μαζί και οι εργάτες, πιάστηκαν με την κατηγορία του σαμποτάζ και εστάλησαν στην Σιβηρία. Έγινε δεύτερη απόπειρα, τρίτη, τέταρτη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο: ότι κι αν έφτιαχναν κατέρρεε! Νέες κατηγορίες για «σαμποτάζ», νέες εξορίες, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Το γεγονός μαθεύτηκε και πλήθος κόσμου συνέρρεε για να δει το θαύμα και να προσκυνήσει τα άγια χώματα. Μέχρι που έβαλαν γύρω-γύρω φρουρά, που απαγόρευε στον κόσμο να πλησιάσει. Με τα πολλά, στο τέλος απελπίστηκαν κι έφτιαξαν μια… ανοικτή πισίνα. Ανοικτή, γιατί φοβήθηκαν ότι και σκέπαστρο να έφτιαχναν, θα κατέρρεε. Αλλά, παρά το οφθαλμοφανές θαύμα, οι αντίχριστοι μπολσεβίκοι δεν μετανόησαν. Μετά την κατάρρευση του μπολσεβικισμού, κτίστηκε στην ίδια θέση υπέρλαμπρος ναός, χωρίς φυσικά να παρουσιασθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα στην κατασκευή».

Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου