Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τριμεροποιήθηκε και δένεται, συντόμως, και η Ιταλία: Η προέλαση της τραπεζοκρατίας προχωρεί









Έχουμε ήδη γράψει, πως η Ιταλία, ταυτοχρόνως με την Ελλάδα, απέκτησε έναν πρωθυπουργό ευλογημένο από το βαθύ σιωνιστικό κατεστημένο, ένα μέλος της υπό τον Rockefeller Τριμερούς Επιτροπής, τον Μάριο Μόντι. Λίγες μέρες μετά την ορκομωσία της κυβερνήσεως τεχνοκρατών που από «σύμπτωση» απέκτησε και η Ιταλία, είχαμε τις πρώτες δηλώσεις, σχετικά με το επερχόμενο «σχέδιο διάσωσης» της Ιταλίας. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν τι ακριβώς έγινε με το αντίστοιχο «σχέδιο» για την Ελλάδα. Δάνεια, κόντρα δάνεια, επιτόκια, μέτρα, κόντρα μέτρα, πολύ δούλεμα στα ΜΜΕ, τρομοκρατία, επιτροπές, επίτροποι κλπ κλπ.

Έτσι διαβάζουμε σήμερα, στα καθεστωτικά ΜΜΕ, ότι το ΔΝΤ ετοιμάζει σχέδιο για την «διάσωση» της Ιταλίας, το οποίο θα ανέρχεται σε δάνεια ύψους 600 δις. ευρώ, με «ευνοϊκά» επιτόκια. Αυτό φυσικά θυμίζει τις προ χρόνων τακτικές των τραπεζών που γεμίζαν τον απλό κόσμο με δάνεια και προσφορές, προκειμένου να τον προσδέσουν στο άρμα τους και εν τέλει να του τα πάρουν όλα με πλειστηριασμούς, εισπρακτικές εταιρίες κλπ.

Οπότε με την επικύρωση του μνημονίου που θα συνάψουν με την Ιταλία η προέλαση των τραπεζών – σιωνιστών θα συνεχιστεί σε άλλη μία χώρα και έχουν ήδη αρχίσει οι προεργασίες από τους «οίκους αξιολόγησης» για επόμενες, υποψήφιες προς τριμεροποίηση, χώρες, όπως είναι η Ισπανία, το Βέλγιο, η Κύπρος και πολλές άλλες χώρες που αυτή τη στιγμή υποβαθμίζονται από τους διάφορους «οίκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου