Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Περήφανη δήλωση για το θέμα εφραιμ από το Ελληνικό ΥΠΕΞ προς τους Ρώσους "η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις….."



ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ


….Εμείς υποδείξεις δεχόμαστε μόνο από τους αμερικανούς τους γερμανούς τους γάλλους ενίοτε και από κανένα ιδιώτη μεγαλοεπενδύτη.
Εμείς είμαστε μια κυρίαρχη χώρα άσχετα εάν έχουμε γερμανό πρωθυπουργό και έχουμε καταλύσει την δημοκρατία στην χώρα μας.
Εμείς ξευτιλίζουμε καθημερινά τον λαό μας βγαίνοντας στο....
εξωτερικό κατηγορώντας τον σαν τεμπέλη και κλέφτη.

Εμείς έχουμε ορυκτό πλούτο και τόσα χρόνια δεν τον εκμεταλλευόμαστε γιατί δεν μας αφήνουν οι “σύμμαχοι” μας οι αμερικανοί.
Εμείς που ούτε κονσέρβα δεν μπορούμε να ανοίξουμε να φάμε εάν δεν ρωτήσουμε τους νταβατζηδες μας μιλάμε και λέμε σε ποιους, στους Ρώσους ότι και καλά δεν δεχόμαστε υποδείξεις .
Ποιος σοβαρός άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη θα ακούσει αυτή την δήλωση των ξεπουλημένων και προδοτών Ελλήνων κυβερνόντων και δεν θα πεθάνει στο γέλιο.

Θέλει περίσσιο θράσος να ισχυρίζεσε ότι δεν δέχεσαι υποδείξεις απο αλλες κυβερνήσεις την στιγμή που έχεις προδώσει, ξεπουλήσει και εξαθλιώσει όλο τον λαό σου για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα των απανταχού της γης απατεώνων.
Είσαστε για πολλές κλωτσιές και στο τέλος δεν θα τις αποφύγετε .
Το ευτύχημα της υπόθεσης είναι ότι οι Ρώσοι και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να σας πάρουν στα σοβαρά λόγο του μη έντιμου πρότερου βίου σας.
Από την άλλη ξέρουν πολύ καλά ότι αυτά που λέτε δεν εκφράζουν τον Ελληνικό λαό ο όποιος έχει ιδιαίτερα φιλικά αισθήματα για τον δικαιολογημένα υπερήφανο λαό της Ρωσίας ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου