Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έμπαινε Πούτιν!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ 60%


putin_ekloges-1-nai

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν μπορεί να νικήσει από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της 4ης Μαρτίου με αποτέλεσμα σχεδόν 60%. Τη δεύτερη θέση θα καταλάβει ο ηγέτης του ΚΚ της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ. Σ’ αυτά τα συμπεράσματα κατέληξαν οι ειδικοί του Πανρωσικού Κέντρου Μελέτης της Κοινής Γνώμης (VCIOM).

O επικεφαλής του VCIOM Βαλέρι Φιόντοροφ σχολίασε τα αποτελέσματα: «Η πρόγνωση έγινε στη βάση των δεδομένων πανρωσικής δημοσκόπησης. Βάσει των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης μπορεί να εκτιμηθεί ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα συγκεντρώσει 58,6 % των ψήφων στις εκλογές.

Στη δεύτερη θέση θα είναι ο Γκενάντι Ζιουγκάνοφ με αποτέλεσμα 14,8 %, στην τρίτη ο Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι με αποτέλεσμα 9,4 %. Ο Μιχαήλ Πρόχοροφ λαμβάνει 8,7% των ψήφων και ο Σεργκέι Μιρόνοφ το 7,7%». Ο Βαλέρι Φιόντοροφ διευκρίνισε ότι η δημοτικότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν τον τελευταίο καιρό αυξάνεται.

«Αυξάνει ρυθμούς» και ο Μιχαήλ Πρόχοροφ: βελτίωσε το Φεβρουάριο τη θέση του από το 4 στο 6 %. Μάλιστα ο επιχειρηματίας μπορεί να ξεπεράσει τον Γκενάντι Ζιουγκάνοφ και να καταλάβει τη δεύτερη θέση στις μεγαλύτερες ρωσικές πόλεις, τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη με αποτελέσματα 17,2 και 16 % αντιστοίχως.

Κρίμα τα λεφτά που ξόδεψαν οι Αμερικάνοι για να ρίξουν την δημοτικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου