Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη της Ρεπούση στον σύλλογο εργαζομένων της ΕΛΣΤΑΤ :"Αλάργα από πλώρη καραβιού και μουλαριού το κώλο."

Σήμερα εκτός απο την "παράσταση" του Κασιδιάρη στην τηλεόραση, υπήρξε και άλλη μιά ήσσονος βέβαια θεαματικότητας παράσταση στην ΕΛΣΤΑΤ. Εκεί πρωταγωνίστρια ήταν η υποψήφια της "Δημοκρατικής αριστεράς" και γνωστή για τον Μπιλντερμπεντέρικο "φιλλεληνισμό" της κ. Ρεπούση.

Επισκέφθηκε λοιπόν η κ. Ρεποπούση τα γραφεία του συλλόγου υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, όπως και πολλοί άλλοι κομματικοί πλασιέδες, για να τους εξηγήσει φυσικά πως μπορείς να κάνεις το κέφι της Ευρωατλαντικής δεξιάς έχοντας ταυτοχρόνως "αριστερή" συνείδηση, πως δηλαδή μπορείς να αγγίξεις το δεξιό σου αυτί με τον αριστερό αγκώνα.

Πρίν όμως αρχίσει το "κατηχητικό" , βρέθηκε ένας χριστιανός , ο οποίος ως εγγονός αγωνιστή της μικρασιατικής εκστρατείας και αργότερα καταστροφής, είχε το θράσος να την ρωτήσει αν τελικά εξακολουθεί να θεωρεί "συνωστισμό" την μαζική και πολυήμερη εξόντωση χιλιάδων αμάχων στο λιμάνι της Σμύρνης.
Η σύντροφος του βασιλοκομμουνιστή Ψαριανού , αντί να απαντήσει άρχισε να περιγράφει το πώς η επιτροπή ενέκρινε το βιβλίο κλπ, κάνοντας τους απαραίτητους για την προεκλογική περίσταση "ελιγμούς",όμως μπροστά της είχε έναν ακροατή που επέμενε να πάρει απάντηση στην ερώτηση και όχι ένα απο τα κλασσικά πολιτικά φοντανάκια.

Δυστυχώς οι συνδικαλιστές αλλά και κάμποσοι εκ των παρισταμένων υπαλλήλων της "αμαρτωλής" (ως προς τα μαγειρέματα) ΕΛΣΤΑΤ, έχασαν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι το να είσαι καλός "οικοδεσπότης" δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπίνεις "αμάσητο" ότι σου προσφέρει ο "καλεσμένος".

Αντί λοιπόν να υποστηρίξουν την ευγενική και δημοκρατική παρέμβαση του συναδέλφου τους ψηφοδόρου, τον αντιμετώπισαν λες και ήταν κανένας κοντοκουρεμένος "κασιδιάρης" χρυσαυγίτης.Προσπάθησαν να φιμώσουν τον δικό του λόγο και όταν εκείνος επέμενε με "άσχετες" ερωτήσεις , του ζήτησαν επιτακτικά να βγεί έξω, αφήνοντας επιτέλους την κ. Ρεπούση να κάνει τη "δουλειά" της ...απρόσκοπτα.

Με λίγα λόγια έδειξαν ότι αντιλήφθηκαν πολύ πριν μιλήσει η εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ τι σημαίνει "δημοκρατική" αριστερά ,και πως είναι να βλέπεις ως "άγγελο" ...καλών ειδήσεων εκείνον που απλά θα βάλει σαπούνι στη θηλειά της κρεμάλας σου.Μιας κρεμάλας που έστηναν εδώ και χρόνια όλοι αυτοί της real politik και του φραγκοραγιαδισμού και που τώρα βρίσκεται λίγα βήματα μπροστά μας.








http://klassikoperiptosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου